Over het Goudwisselkantoor

Muntenhuis-Collecties is een website van het Goudwisselkantoor. Het Goudwisselkantoor is een onderdeel van het familiebedrijf De Ruiter BV en isgevestigd aan de Industrieweg 13 in Klaaswaal. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is uitgegroeid tot de grootste in de verzamelbranche met een landelijke dekking. Wij hebben meer dan 50 locaties in Nederland waar u terecht kunt met onder andere munten en penningen.

Muntenhuis munten taxeren

Onze medewerkers willen u graag verwelkomen voor een vrijblijvende taxatievan uw munten-collectie of losse munten en penningen die u wellicht heeft verzameld van het Nederlands Muntenhuis of Muntpost. Dit kan voor u interessant zijn als u wilt stoppen met uw hobby of u heeft deze verkregen uit een erfenis. Door onze landelijke dekking is er altijd wel een kantoor in uw regio om uw munten te verkopen of om uw collectie ter taxatie aan te bieden.

Munten kopen bij Goudwisselkantoor

Naast de munten en penningen van het Muntenhuis hebben wij meer dan 25 jaarervaring in munten en bankbiljetten uit de Nederlandse muntgeschiedenis. Deze kunt u natuurlijk ook verkopen bij het Goudwisselkantoor. Onze website Verzamelaarsmarkt is de grootste verzamelwebsite van Nederland. Hier kunt u alles vinden op het gebied van verzamelen. Wellicht heeft u bij het Muntenhuis replica’s, naslagen, gespaard en wilt u graag de originele munten kopen. Geen probleem. Wij bieden u ook de mogelijkheid deze aan te schaffen in één van onze kantoren in overleg met onze medewerkers. Kortom, bij het Goudwisselkantoor bent u aan een vertrouwd adres. Met meer dan 25 jaar ervaring en een landelijke dekking zijn wij het adres om uw munten en penningen te verkopen. Bij het Goudwisselkantoor kunt u terecht met:

  •  Muntenhuis munten, penningen en collecties
  •  Muntpost munten, penningen en collecties
  •  Koninkrijksmunten
  •  Provinciale munten
  •  Euro munten
  •  Belegginsmunten
  •  Misslagen en rariteiten

 

Klik hier voor een overzich van al onze kantoren

© 2013-2022 Muntenhuis-collecties

muntenhuis-collecties.nl wordt door klanten gemiddeld met een 0,0 / 5,0 beoordeeld op basis van beoordelingen.